Over ons

TOPafdak heeft jaren lange ervaring in het vakkundig produceren en monteren van A kwaliteit overkappingen, tuinkamers, glazen schuifwanden en lichtstraten. Wij staan volledig achter onze producten en manier van monteren, daarom geven wij 5 jaar garantie! Zo kunt u heerlijk zorgeloos genieten!

Elke woning is uniek, daarom zijn wij gespecialiseerd in maatwerk. Wij zagen elk product gratis op de exact gewenste afmetingen. Wij hebben een ruim aanbod en veel mogelijkheden om naar eigen wens samen te kunnen stellen. Twijfelt u over uw keuze of heeft u vragen? Geen probleem! Wij geven graag persoonlijk advies. 

 

TOPafdak is uw leverancier van:

Houten veranda's kunnen wij leveren in elke maat en soort. Vaak wordt er gekozen voor robuuste douglas balken voor een stoere look. U heeft keuze uit verschillende afwerkingen en dakbedekkingen. De dakbedekkingen die wij kunnen aanbieden zijn dakleer en EPDM folie. De overkapping kan worden voorzien van extra isolatieplaten in verschillende diktes. Wanden, kozijnen, glazen schuifwanden en vlonders zijn allemaal optioneel. Onder platte overkappingen is de temperatuur vaak aangenamer dan onder een veranda. Het licht is daarintegen beperkt, daarom kan er gekozen worden uit lichtstraten in verschillende modellen en kleuren. Deze zijn altijd op maat.

Luxe lichtstraten voor in een platte veranda of zelfs in uw woning! Zoals u inmiddels weet is maatwerk voor ons standaard, omdat wij eigen producent zijn. Kies daarom uw lichtstraat passend bij uw woning, helemaal naar eigen wens. Voor een moderne stijl word vaak gekozen voor een Lessenaar model. Voor een Landelijk/moderne stijl word vaak een Zadeldak lichtstraat gekozen. Voor een klassiek/landelijke stijl kies je een schilddak lichtstraat. Kies de kleur zwart voor een stoere/moderne lichtstraat in een bijpassende veranda. 

Glazen schuifwanden verlengen de periode dat u onder uw veranda kan genieten, maak daarom een tuinkamer van je veranda. Zo zit u er in de koudere avonden en maanden lekker warmpjes bij. Kies voor twee verschillende systemen die verschillen in systeem en prijs. Een snelle levertijd is gegarandeerd met de Panorma schuifwand. Bent u opzoek naar een glazen schuifwand met meeneemsysteem dan is de Luxx glazen schuifwand uw oplossing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Vakmanschap
  2. Scherpe prijzen
  3. 5 jaar garantie
  4. A Kwaliteit
  5. Maatwerk
  6. Snelle levering

Neem contact met ons op:

06-57587632

info@topafdak.nl